hōʻailona nūhou

nūhou

He aha ka hoʻohana ʻana i ka pauka emulsion dispersible

ʻO ka pauka emulsion hiki ke hoʻokaʻawaleHoʻohana nui ʻia i loko o: loko a me waho pā putty pauka, tile binder, tile hui hui, maloʻo pauka interface agent, waho paia insulation mortar, self-leveling mortar, repair mortar, decorative mortar, water mortar external insulation dry mix mortar.ʻO ke kumu o ka mortar e hoʻomaikaʻi i nā nāwaliwali o ka mortar sima kuʻuna e like me ka brittleness a me ka modulus elastic kiʻekiʻe, a me ka hāʻawi ʻana i ka mortar sima me ka ʻoi aku ka maʻalahi a me ka ikaika paʻa tensile e kūʻē a hoʻopaneʻe i ke kūkulu ʻia ʻana o nā māwae i loko o ka pahu sima.Ma muli o ke ʻano o ka ʻenehana interpenetrating ma waena o ka polymer a me ka mortar, ua hoʻokumu ʻia kahi kiʻiʻoniʻoni polymer mau i loko o nā pores e hoʻoikaika i ka pilina ma waena o nā aggregates.Hoʻopaʻa ʻia kekahi o nā pores i loko o ka mortar, no laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana o ka mortar i hoʻololi ʻia ma hope o ka paʻakikī ʻana ma mua o ka mortar sima.

dispersible emulsion pauda
dispersible emulsion pauda2

Ke kuleana oredispersible emulsion paudai loko o ka hamo:

1. E hoʻomaikaʻi i ka ikaika compressive a me ka ikaika pelu ʻana o ka mortar.

2. ʻO ka hoʻohui ʻana o pauda latexhoʻomaikaʻi i ka elongation o ka mortar, pēlā e hoʻomaikaʻi ai i ka paʻakikī o ka hopena o ka mortar, a hāʻawi pū i ka mortar i kahi hopena dispersion stress maikaʻi.

3. E hoʻomaikaʻi i ka hoʻopili ʻana o ka mortar.ʻO ka mīkini paʻa e pili ana i ka adsorption a me ka diffusion o macromolecules ma ka ʻili paʻa, ʻoiai kapauka lāʻauloaʻa i kekahi permeability, a me ka cellulose etera hui piha infiltrates i ka ili o ke kumu mea, i ka ili hana o ke kumu a me ka hou plaster kokoke, a laila hoʻomaikaʻi i ka adsorption a me ka hoonui loa i kona hana.

4. E ho'ēmi i ka modulus elastic o ka mortar, e hoʻomaikaʻi i ka hiki ke hoʻololi, e hoʻemi i ke ʻano haki.

5. E hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana o ka mīkini.ʻO ka hoʻomaikaʻi ʻana o ka pale ʻana i ka lole ma muli o ka loaʻa ʻana o kahi nui o ka lāʻau lapaʻau i kulou ʻia ma ka ʻili o ka mortar, kapauda pilipāʻani i ka hana hoʻopaʻa ʻana, a hiki i ke ʻano retinal i hoʻokumu ʻia e ka pauka adhesive hiki ke hele i nā lua a me nā māwae o ka momi sima.Hoʻomaikaʻi ʻia ka hoʻopili ʻana ma waena o ka mea kumu a me ka huahana hydration cement, a hoʻomaikaʻi ʻia ke kūpaʻa ʻana.

6. Hāʻawi i ka mortar maikaʻi loa ka pale ʻana i ka alkaline.


Ka manawa hoʻouna: Feb-29-2024